Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر بحران استانداری در نشست ستاد مدیریت بحران استان بعد از بارش‌های دیشب و امروز در استان با بیان اینکه گزارش‌هایی از مناطق مختلف استان مبنی بر بروز خسارت به دلیل بارندگی به ستاد مدیریت بحران استان ارسال شده است گفت: بارش‌های اخیر به یک طرح سردخانه‌ای و چند گلخانه در شهر یاسوج خسارت کرد همچنین آبگرفتگی معابر در شهرستان‌های یاسوج و کهگیلویه گزارش شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وحید محمدی تبار با بیان اینکه بارش باران به برخی عشایر خسارت وارد کرد افزود: برخی جاده‌های روستایی بر اثر جاری شدن سیلاب تخریب شد.

محمدی تبار با اشاره به اینکه در این جلسه همه فرمانداران موظف هستند تا هفته آینده خسارت‌های ناشی از بارندگی را برآورد و به این ستاد گزارش کنند گفت: میزان خسارت‌های وارد شده بر اثر بارندگی محاسبه و به وزارت کشور ارسال می‌شود.

وی از دریافت ۲۰۰ میلیادر تومان اعتبار برای جبران خسارات‌های ناشی از زلزله در استان خبر داد و گفت: ارسال به موقع گزارش‌ها کمک می‌کند تا بتوانیم اعتبار مکفی به موقع دریافت کنیم.

مدیر هواشناسی استان در این نشست با بیان اینکه بیشترین بارش‌ها در شهر یاسوج به ثبت رسیده است گفت: وزش باد شدید با سرعت ۸۳ کیلومتر در ساعت نیز در یاسوج به ثبت رسید که منجر به بروز برخی خسارت‌ها در مناطق مختلف این شهر شد.

کاکاوند با بیان اینکه بعد از بارش‌ها شاهد یخبندان شبانه خواهیم بود افزود: احتمال کاهش دما تا منفی ۱۰ درجه در یاسوج وجود دارد و در مناطق گرمسیری احتمال گرد و غبار نیز دور از انتظار نیست.

وی همچنین از افزایش ۵۵۰ درصدی بارش امسال نسبت به مدت مشابه پارسال خبر داد.

رئیس شرکت توزیع نیروی برق استان هم با اشاره به اینکه تیم‌های امدادرسانی برق در مناطق مختلف طی این مدت در آماده باش کامل بودند گفت: رعد و برق و ورزش باد شدید منجر به قطعی برق در شهرستان‌های بویراحمد، دنا، لنده و شهر‌های قلعه رئیسی، دیشموک، مارگون و چرام شد که به جز چند مورد که امکان وصل شبکه میسر نبود به رفع خاموشی اقدام شد.

خان پایه مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان با بیان اینکه همه محور‌های ارتباطی استان باز است گفت: گردنه بیژن به دلیل بارش برف سنگین مسدود است همچنین محور‌های ارتباطی ۱۰۰ روستا در استان نیز مسدود بوده که امکان بازگشایی این راه‌ها تا بعد از مساعد شدن هوا میسر نیست.

مدیرعامل آب و فاضلاب شهری استان گفت: به دلیل بارش‌های زیاد گل و لای به داخل برخی شبکه‌های آبرسانی نفوذ کرد که ماموران این اداره در برخی مناطق این معضل را برطرف کردند.

لدنی نژاد افزود: قطعی آب چندان در مناطق مختلف استان چشم گیر نبوده است به جز در برخی مناطق که آن هم به دلیل قطعی برق مخازن آب رخ داد.

مدیر آب و فاضلاب روستایی هم با بیان اینکه بارش‌های اخیر منجر به قطعی آب در برخی مناطق روستایی شده است گفت: این روستا‌ها تا وصل مجدد شبکه با تانکر آبرسانی می‌شوند.

مدیر معاونت خدمات شهری شهرداری یاسوج هم گفت: آبگرفتگی در ۱۰۰ نقطه یاسوج به وقوع پیوست که با حضور به موقع ماموران شهرداری رفع شد.

شجایی پور عمده‌ترین علت آبگرفتگی معابر شهر یاسوج را عبور لوله‌های آب، گاز، کابل برق و فیبر نوری در مسیر جداول و کانال‌های بزرگ دانست و گفت: سه پل شامل پل مهریان تا رودخانه مهریان، پل عیوض زاده تا شاه فرج الله و پل سوم بشار از معابر عبور سیلاب هستند که برای جلوگیری از بروز آسیب‌های احتمالی نیازمند تخصیص اعتبار هستند.

وحیدمحمدی تبار مدیرکل دفتر بحران استانداری در خصوص تخصیص اعتبار به شهرداری گفت: شهرداری در زمره سازمان‌های خصوصی است به همین دلیل نمی‌تواند در این زمینه اعتباری دریافت کند.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۱۵۷۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پربارش‌ترین مناطق استان سمنان در شبانه‌روز گذشته

ایسنا/سمنان رئیس مرکز پیش‌بینی هواشناسی استان سمنان از بارندگی ۲۰ میلیمتری در ایستگاه تاش در شهرستان شاهرود خبر داد.

نادیا میرشجاع در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: بعد از منطقه تاش در شرق استان، ایستگاه‌های بادله کوه و طزره در دامغان با ۱۶.۴ و ۱۶ میلی‌متر و رامه بالا در شهرستان آرادان با ۱۵.۵ میلی‌متر به ترتیب بیشترین بارش را در استان طی ۲۴ ساعت گذشته داشته‌اند.

وی از بارش ۲.۹ میلیمتری در مرکز استان خبر داد و اضافه کرد: سمنان از ابتدای این سال آبی تا کنون ۶۱ میلیمتر بارندگی داشته است که با بارندگی ۶۳.۴ میلیمتر سال گذشته تنها ۲.۴ میلیمتر اختلاف بارش دارد.

رئیس مرکز پیش‌بینی هواشناسی استان همچنین از بارش ۳.۲ در شاهرود دیگر شهر دارای تنش آبی استان طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد و گفت: ایستگاه شاهرود از ابتدای سال آبی تاکنون ۱۰۷.۷میلیمتر بارندگی داشته که این رقم ۲۴.۳ میلی‌متر بیشتر از بارش ۸۳.۴ میلیمتری سال آبی گذشته این ایستگاه است.

وی با اشاره به صدور هشدار سطح زرد هواشناسی طی روزهای قبل در این استان، گفت: بارندگی‌های ناشی از سامانه فعلی در برخی نقاط استان تا پنجشنبه و جمعه ادامه دارد.

میرشجاع با اشاره به ثبت بارش‌های ناشی از این سامانه، ادامه داد:  پیش‌بینی می‌شود این سامانه فردا پنجشنبه تقویت شود.
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پربارش‌ترین مناطق استان سمنان در شبانه‌روز گذشته
  • تشنگی سد‌های خراسان‌شمالی با وجود افزایش بارندگی‌ها/ بهبود کشاورزی با بارندگی️
  • تداوم بارندگی تا پایان هفته در سمنان
  • بارش‌های این استان کویری در ۲۵ سال گذشته بی سابقه بود
  • رشد ۱۲درصدی بارش در لرستان/ ۷۴۶میلی‌متر در «شول‌آباد» ثبت شد
  • خسارت بارش‌ها به کرمانشاه ناچیز بوده است
  • بارندگی در خوزستان ادامه دارد
  • خسارت به ۳۵۰ خانواده در جریان بارش‌های اخیر
  • خسارت ۵۰۰ میلیارد تومانی سیل به زیرساخت‌های مناطق عشایری
  • خسارت ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی به زیربخش‌های کشاورزی